fredag 4 juli 2014

Zoooooooom swisch

Se upp alla kossor för här kommer vi susande.
I 30-års-present fick jag av Erik en utflykt med elcyklar och en konvertering av min egen cykel ifall jag gillade känslan. I dag var det dags, en bakfiets (lådcykel) och en vanlig cykel packades för utflykt. Att packa var hur lätt som helst, lådan rymde allt som en småbarnsfamilj behöver, det kändes nästan som om vi skulle kunna bo i den. Sen susade vi skrattandes i väg. Det var hur lätt som helst att cykla med eldrift. Vindpustar och uppförsbackar som i vanliga fall brukar resultera i en massa mummel och gnällande från min sida var plötsligt något kul, en anledning att öka på motorns kraft.

Vi cyklade ut ur Groningen där vi nu befinner oss och tittade på kanalen, samma kanal som vi tidigare åkt båt på. Sen cyklade vi längs med den i timmar och kom till en liten liten by med snurrande mölla och badande holländare (konstgjord sandstrand i kanalen). Där åt vi lunch och lät Gustav sova sin lur på filten i skuggan, idylliskt. Efter en stund blev vi rastlösa och önskade, tvärt om mot vad vi brukar önska, att Gustav skulle vakna så att vi kunde cykla vidare. Så roligt var det att cykla, eller rättare sagt att åka cykel.

Vi har så klart tagit bilder på lådcykeln från alla möjliga håll och mätt lite. När vi kommer hem till landlivet ska det byggas lådcykel, med eldrift.


Bra snurr där på pedalen säger besiktningsmannen. 

Kungen och hans trampande betjänt. 

Trötta trampare. 
Historiens roligaste gunga råkade finnas i en park på vägen hem.
 

1 kommentar:

  1. Det ser härligt ut! Skulle också vilja "swischa" med på er cykeltur. / Mormor

    SvaraRadera