fredag 30 maj 2014

Gustav blir kvar

Gustav förstod allvaret och skötte sig utmärkt på Biscaya. Han tittade på delfiner, vilka vi såg många, lekte lugna lekar och klättrade upp och ner för trappan utan att trilla. En gång mutade vi honom med russin, det var när Erik ville ta en tupplur, annars blev det förvånansvärt lite matmutor och inget datortittande. Flugan som bosatt sig ombord var också underhållande långa stunder, den tackar vi för besöket. Konstigt nog ville den inte flytta ut i den franska kylan trots att vi påpekade att det var nyttigt med frisk luft.

I går kväll, närmre klockan åtta kom vi fram till Camaret. Här har vi kört med avfuktaren och njutit av att sova längre än fem timmar per natt (Gustav sov så klart mer). Det finns även bra internet i båten, så nu ska vi kolla på Kärlekskoden och dricka fransk cider, mysigt.

Tack för alla kommentarer på förra inlägget =)

4 kommentarer:

 1. Klart Gustav är en långseglare!!!

  SvaraRadera
 2. Härligt, då har vi vårt "goa" barnbarn kvar :-) Stanna inte kvar för länge i Frankrike! Det kommer fler tillfällen.... Kramar från Mormor o Morfar

  SvaraRadera
 3. Hej Maria!
  Vi har just hittat din "nya" blogg. Kul med nytt äventyr!! Vi följde Cantare och köpte även ett par guideböcker av er till vår resa året efter. Nu ska vi se till att följa er väg hem!
  Fair winds!

  SvaraRadera