lördag 22 februari 2014

Kakor från Kungälv (Galletas de Rey-Rio)

Maria har flugit hem till Sverige så jag och Gustav är (förhoppningsvis) för oss själva i båten ett par dagar. Vi ligger kvar här i Las Palmas och trivs bra med det. Det är många som övervintrar med båtarna här och man springer alltid på någon att prata med på pontonen eller kajkanten. Igår samlades vi ett gäng svenskar och finländare för att titta på ishockeyn och i morgon är det dags igen. Det gäller bara att Gustav tar en perfekt tajmad och rekordlång eftermiddagstupplur så räknar jag med att kunna titta på hela matchen som faktiskt sänds på spansk TV.

Häromdagen gjorde vi förresten en fantastisk upptäckt i vår mataffär HiperDino: Singoalla! Kan det blir bättre? Finns det över huvud taget någon anledning att åka härifrån längre? Om det blir förlust i finalen i morgon vet jag i alla fall vad som skall tröstätas (har redan köpt ett paket utifall att för allt är stängt här på söndagar).
6 kommentarer:

 1. Akta så lilla magen inte får ont... ;) / svärmor

  SvaraRadera
 2. Jävlar vilken fin mustasch, en riktig Flyers musch. Perfekt till hockey finalen=)
  Hoppas ni har det bra på andra sidan.

  Mvh
  Bri

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å man tackar för komplimangen! Ni verkar ha det gott där borta, ses om ett par månader om ni inte bestämmer er för att stanna eller segla vidare runt...

   Radera
 3. Finns det inga barberare eller hårfrisörer på Gran Canaria?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr mamsen, det verkar inte finnas en enda. Vi letar och letar. Även saxar och rakhyvlar är svårfunna.

   Radera
 4. Haha, vilken härlig kommentar av din mamma, Erik! Tycker du ser ut att vara riktigt avslappnad och har en go långseglarlook! :) Många kramar till er alla!

  SvaraRadera